Rekrytointi – Tuotantopäällikkö

Jouka palloventtiilit

Kotimainen venttiilinvalmistaja Jouka Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1957. Suunnittelemme ja valmistamme palloventtiilejä omassa tehtaassa Ylöjärvellä noin 30 hengen voimin. Teemme myös metallipuristeita, koneenosia ja kokoonpanoja alihankintana. Venttiilien jatkuva kehitystyö perustuu asiakkailtamme saatuun palautteeseen sekä kehitysideoihin. Yrityksemme omat tuotteet ovat maailmalla tunnettuja laadukkuudesta. Jouka on osa kansainvälistä Indutrade-konsernia, joka koostuu useista itsenäisistä yrityksistä. Konserniin kuuluu yli 200 tytäryhtiötä 27 eri maassa.

Oletko konepajateollisuudessa osaamisesi hankkinut tuotannon vetäjä, jolla on kyky johtaa henkilöstöä vahvuuksiensa kautta ja luoda yhteistyöllä tuotannon prosessit kustannustehokkaiksi ja laatua tuottaviksi? Meillä on sinulle tarjolla rooli, jossa pääset jättämään kädenjälkesi arvostettujen tuotteidemme tuotantoprosesseihin ja koko yrityksemme kehitykseen. Tule menestymään yhdessä kanssamme!

Tuotantopäällikkö

Tuotantopäällikkönä saat vastuullesi 20 hengen tuotanto-organisaation sekä kaksi tuotannon arjesta vastaavaa työnjohtajaa.  Tuotantomme jakautuu kahteen osastoon, Joukan omien tuotteiden valmistukseen sekä alihankintana tehtävään sopimusvalmistukseen. Konekantamme on osin modernisoitu, ja uudistamme sitä laiteinvestoinneilla tulevaisuudessa.  Tuotannonohjaustamme tehostimme juuri uudella toiminnanohjausjärjestelmällä (Oscar). Pääset tulevaisuudessa olemaan merkityksellisessä asemassa sekä konekantamme että toiminnanohjausjärjestelmämme kehityksessä. Olemme ISO 9001 ja 14001 sertifioitu organisaatio. Kuulut yrityksemme johtoryhmään ja raportoit tehtävässä toimitusjohtajallemme.

Päävastuualueitasi ovat tuotannon tehokkuus ja kilpailukyky, henkilöstöresurssit ja osaaminen, toimitusvarmuus ja laatu sekä muut tuotantotoiminnan optimaaliseen suorituskykyyn liittyvät asiat.

Arjen työtehtäviisi kuuluvat mm:

  • Tuotantoprosessien suunnittelu, organisointi ja valvonta
  • Tuotannon aikatauluista, resursseista ja budjetista vastaaminen
  • Tiimin johtaminen sekä osastojen välisen tiiviin yhteistyön varmistaminen
  • Laadunvarmistusjärjestelmien ylläpitäminen
  • Prosessien virtaviivaistaminen ja jatkuvan parantamisen varmistaminen esimerkiksi Lean-periaatteita soveltaen
  • Työturvallisuudesta vastaaminen

Edellytämme sinulta teknisen alan koulutusta (AMK/vastaava), vahvaa ymmärrystä konepajatoiminnoista sekä kokemusta tuotannon esihenkilötehtävistä teollisuuden parissa. Omaat kokemusta myös tuotannon- ja projektinhallinnasta sekä laatustandardien mukaisesta johtamisesta. Olet tottunut johtamaan ”edestä”, tiedät, milloin tarvitaan johtajuutta ja milloin on mahdollista antaa toiminnallisia vapauksia. Haet näkemyksiä ja kokemuksia aktiivisesti ympäriltäsi, mutta pystyt tekemään päätöksiä ja ratkomaan haasteita myös itsenäisesti. Lean-periaatteiden tuntemuksesta on tehtävässä etua, mutta tärkeintä on kykysi luoda suunnitellusti, kustannustehokkaasti ja joustavasti toimiva turvallinen tuotantoympäristö. Työskentelet suomen kielen lisäksi tarvittaessa myös englannin kielellä.

Henkilönä olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen vastuunkantaja, jolla on aito halu auttaa tuotantohenkilöstöä onnistumaan tehtävissään. Sinulle on kunnia-asia saattaa asiat loppuun asti ja varmistaa asiakastoimitusten laatu ja ajantasaisuus. Kommunikoit sujuvasti myös asiakkaidemme ja kumppaniyritystemme kanssa. Seuraat kehitystä ja tuot mielelläsi ideoita ja ratkaisuja vastuualueellesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa ja kehittää tuotantoprosesseja kannattavassa ja kasvavassa yrityksessä. Meille henkilöstön viihtyvyys ja kannustava ilmapiiri ovat avaintekijöitä työntekijän henkilökohtaisen onnistumisen sekä yrityksen menestymisen kannalta. Tartu tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

 Henkilöstöetujamme:

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
  • Työkykyvakuutus
  • Normaalia kattavampi työterveyshuolto

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!