CNC Koneistaja

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa olemme jatkuvasti kiinnostuneita ammattitaitoisista CNC-koneistajista sorveille ja jyrsimille. Arvostamme aiempaa työkokemusta CNC-koneistuksesta ja CAM-ohjelmoinnista, mutta tärkeintä on motivaatio ja reipas asenne. Meillä sinulla on mahdollista kehittää osaamistasi monipuolisten kappaleiden ja tehtävien parissa.

Jouka Oy on kotimainen venttiilinvalmistaja, jonka toiminta on alkanut jo vuonna 1957. Jouka Oy on osa kansainvälistä Indutrade-konsernia, joka koostuu useista itsenäisistä yrityksistä. Konserniin kuuluu lähes 200 tytäryhtiötä 27 eri maassa. Meidät tunnetaan myös työntekijöistään huolehtivana työnantajana, jossa viihdytään pitkään. Työntekijöiden keskimääräinen työura Joukalla on 14,5 vuotta. Jouka Oy valittiin mm. vuonna 2015 Pirkanmaan TOP 10 -parhaiden työnantajien joukkoon. Meillä on käytössä joustava työaika, joten voit vaikuttaa omiin työtunteihisi. Kaikille työntekijöille tarjotaan Edenred-lounasetu sekä virike-etu, jota voi käyttää kulttuuri- ja urheilupalveluihin, lisäksi työntekijät saavat kattavan tyky-vakuutuksen.

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen info(at)jouka.fi tai täyttää alla olevan lomakkeen. Lisätietoja työpaikasta antaa tuotantopäällikkö Riku Bragge +358 40 931 3431.