Mekaniikkasuunnittelija

Oletko mekaniikkasuunnittelun ja 3D-mallintamisen ammattilainen, jolla on myös ymmärrystä eri materiaaliratkaisuista? Meillä Joukan tuotekehityksessä pääset jättämään kädenjälkesi arvostettuihin tuotteisiimme monipuolisessa roolissa. Tule menestymään yhdessä kanssamme!

Tulet työskentelemään avainroolissa tuotekehitys- ja suunnittelutoiminnoissamme yhdessä tuotekehityspäällikkömme Kallen sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Tehtäväsi on suunnitella venttiilejä ja niihin liittyviä mekaanisia komponentteja eri teollisuuden alojen tarpeisiin. Tuotevalikoimamme koostuu massaräätälöidyistä tuotteista, joten pääset suunnittelemaan asiakkaidemme tarpeisiin parhaiten soveltuvia ratkaisuja. Suunnittelun ohessa vastaat myös tuotteiden asennettavuuden ja käytettävyyden arvioinnista sekä jatkokehityksestä. Teet myös 3D-mallinnusta ja tuotat työkuvia tuotannon ja asiakkaidemme käyttöön.

Päivittäissuunnittelumme on pitkälti jatkuvan tilausjonon hallinnointia, mistä siirrämme priorisoiden tuotteita suunnitteluun. Tyypillisesti sinulla on mahdollisuus keskittyä yhteen projektiin kerrallaan, mutta ajoittain työskentelet myös useamman hankkeen parissa. Edistät suunnitteluprojekteja itsenäisesti ja optimoit siihen liittyviä työvaiheita. Teet aktiivista yhteistyötä myynnin, tuotannon ja hankinnan kanssa. Myöhemmin työnkuvasi kehittyessä saatat saada itsellesi tuote- ja komponenttivastuita hallinnoitavaksi, jolloin teet yhteistyötä myös asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa. Suunnitteluohjelmistona meillä on SolidWorks.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörikoulutusta ja aiempaa kokemusta itsenäisestä mekaniikkasuunnittelusta ja 3D-mallintamisesta. Tunnet hyvin erilaiset materiaalit ja hallitset mitoituksen ja lujuuslaskennan perusteet. Mahdollinen kone- ja painelaitedirektiivin sekä SolidWorks-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksesi. Tulet toimeen myös englannin kielellä ja hyödynnät ketterästi moderneja tietojärjestelmiä osana työtäsi.

Henkilönä sinulla on hyvät suunnittelu-, organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Kykenet työskentelemään tiimityön ohella myös itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Työskentelytavoiltasi olet pitkäjänteinen ja tartut toimeen proaktiivisesti ja systemaattisesti. Innostut suunnittelutyöstä ja sinulla on jatkuvaa halu kehittää ja kehittyä.  Innovoit luovasti uusia ratkaisuja ja sinulla on kyky soveltaa opittuja asioita käytäntöön. Olet periksiantamaton ja utelias ja sopeudut vaihteleviin tilanteisiin paineenkin alla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn matalan hierarkian omaavassa ja suoraviivaisessa organisaatiossa. Saat myös kannustavan työyhteisön, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä sekä yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan. Meille henkilöstön viihtyvyys ja kannustava ilmapiiri ovat avaintekijöitä työntekijän henkilökohtaisen onnistumisen sekä yrityksen menestymisen kannalta. Tartu tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi