Kemianteollisuus

Joukan venttiilien raaka-aineet ja tiivistemateriaalit täyttävät kemianteollisuuden väliaineiden käsittelyn erityisvaatimukset. Olemme kehittäneet tuotteemme vastaamaan tiukat laatuvaatimukset vuosikymmenten kokemuksella. Valikoimastamme löytyvät myös FDA-hyväksytyt pallontiivisteet sekä o-renkaat. Lisäksi Joukan venttiili voidaan tehdä lämmitettävänä ratkaisuna, jolloin normaalin venttiilirakenteen ympärille asennetaan vaippa-rakenne, johon on lämpösaatoilla helppo johtaa esimerkiksi prosessin hukkalämpö. Tämä lämmitettävä palloventtiili soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tehtaiden purkulinjojen päätyventtiiliksi, kun toinen pää varustetaan camlock-liittimellä.

Kemianteollisuuden tarpeisiin Jouka venttiileitä on mahdollista valmistaa myös RST, Hastelloy ja Duplex-materiaaleista. Erikoisratkaisuna kemianteollisuuden tarpeisiin on kehitetty myös turvaventtiili, jossa automaattinen jousipalautin estää unohtamasta venttiiliä auki.

Joukan tuoteopas

Lisätietoja Joukan palloventtiileistä ja toimilaitteista sekä erilaisista käyttökohteista. Esitteestä löydät myös tekniset mitat.