Kotimainen venttiilinvalmistaja, Jouka Oy

Kotimainen venttiilinvalmistaja Jouka Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1957. Jouka suunnittelee ja valmistaa kaikki palloventtiilit omassa tehtaassa Ylöjärvellä noin 30 hengen voimin. Venttiilien jatkuva kehitystyö perustuu asiakkailtamme saamaamme palautteeseen sekä kehitysideoihin. Yrityksemme omat tuotteet ovat maailmalla tunnettuja laadukkuudesta.

Yritys tunnetaan myös työntekijöistään huolehtivana työnantajana, jossa viihdytään pitkään. Jouka Oy valittiin mm. vuonna 2015  Pirkanmaan TOP 10 -parhaiden työnantajien joukkoon.

Teemme myös metallipuristeita, koneenosia ja kokoonpanoja alihankintana.

JOUKA OY -toimintapolitiikka


Venttiili on painelaite

Keväällä 2002 venttiilit tulivat EU-painelaitedirektiivien alaisiksi. Jokainen venttiili on yksilöity sarjanumerolla, jonka avulla voidaan jäljittää käytetyt materiaalit ja valmistus ajankohta.


Asiakkaan toivomukset

Alumiiniventtiili on tullut tunnetuksi edullisuuden, keveyden ja helpon huollon ansiosta. Venttiileitä valmistetaan myös erikoismateriaaleista: ruostumattomasta-, haponkestävästä-, Hastelloy- ja Duplex-teräksestä tai kovakromattuna asiakkaan tarpeen mukaan.


Satoja mahdollisuuksia

Venttiilimme voidaan varustaa erilaisilla säätö-, valvonta-, lukitus- ja käyttölaitteilla.


Kumulatiivinen osaaminen

Venttiileitä kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella. Siksi ne kestävät ja ovat luotettava osa asiakkaan prosessia.


Erinomainen tavoitettavuus & nopeat toimitusajat

Olemme nopeasti tavoitettavissa asiakkaan prosessin suunnitteluvaiheesta alkaen. Saat varaosat suoraan hyllystä jopa yli 40 vuotta vanhoihin Jouka-venttiileihin.

Joukan tuoteopas

Lisätietoja Joukan palloventtiileistä ja toimilaitteista sekä erilaisista käyttökohteista. Esitteestä löydät myös tekniset mitat.