Jouka Palloventtiilit

Toteutamme asiakkaiden venttiili- ja toimilaiteratkaisut räätälöidysti juuri Teidän tarpeisiinne antaen käyttöönne 60 vuotisen kokemuksemme venttiilinvalmistuksesta ja -suunnittelusta. Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme tai lähetä kyselysi suoraan verkkosivujemme lomakkeen avulla.Valikoimastamme löytyy useita materiaaleja: 

  • alumiini
  • teräs P235GH
  • AISI 316L (EN 1.4404)
  • AISI 304L (EN 1.4307)
  • Duplex 2205 (EN 1.4462)
  • SuperDuplex 2507 (EN 1.4410)
  • Titaani Gr-2
  • Hastelloy
  • POM muovi

Toimintavarmat ja turvalliset Jouka-palloventtiilit soveltuvat mitä erilaisimpiin teollisuuden käyttökohteisiin manuaalisesta turvaventtiilistä tietokoneohjattuun jatkuvasäätöiseen palloventtiiliin. Jouka palloventtiilin kolmiosainen purettava rakenne antaa etuja venttiilien huoltamiseen sekä kunnossapitoon ilman turhia verkoston katkaisemisia. Keskiosa on helposti irroitettavissa yhden pultin irrotuksen sekä muiden löysyttämisen jälkeen mikä tekee kunnossapidosta erittäin tehokasta sen sijaan, että joutuisit katkaisemaan koko verkoston venttiilin huoltoa varten. Venttiilin valinnassa on hyvä muistaa, että käytön aikaiset huolto- ja vaihtokustannukset voivat moninkertaistaa venttiilin hankintahinnan. 

Jouka venttiileissä ei käytetä valettuja runko-osia, jolloin huokoisuudesta johtuvaa väliaineen imeytymistä venttiilin runkoon ei esiinny. Jouka Oy:n valmistamissa venttiileissä esimerkiksi pallon tiivisteet ovat huomattavan leveät, jotta kulumisvaraa olisi vuosikausiksi. Usein putkistoissa virtaavissa nesteissä on epäpuhtauksia ja jopa erilaisia kuituaineksia, joiden aiheuttamalta kulutushaitoilta Jouka-venttiili on paremmin suojattu. Pallon suurempi koko antaa paremman tiiveystoleranssin pallon aukon ja pallon tiivisteen välille.

Jouka on erikoistunut räätälöimään venttiileitä omista vakiokomponenteistaan tai vaihtoehtoisesti valmistamme yhteet myös suoraan asiakkaan toiveiden tai piirustusten mukaan. Oma suunnittelumme palvelee ja auttaa löytämään juuri oikeanlaisen ratkaisun asiakkaan sovellukseen. Valmistamme myös pienet sarjakoot sekä autamme tuotekehittelyssä 60 vuoden kokemuksella.


Joukan tuoteopas

Lisätietoja Joukan palloventtiileistä ja toimilaitteista sekä erilaisista käyttökohteista. Esitteestä löydät myös tekniset mitat.