Jouka Oy:n uusi omistuspohja peräänkuuluttaa keskustelua, tuotekehitystä ja kasvustrategioita

10.6.2016

Ensi vuonna 60 vuotta täyttävän Jouka Oy:n hienossa historiassa kääntyi viime vuodenvaihteessa uusi lehti, kun yrityksessä tapahtui omistajanvaihdos. Uusi omistajuus jakaantuu kahdeksan henkilön kesken, joista operatiivisen vastuun toimitusjohtajan ominaisuudessa kantaa vankan teknisen taustan ja johtajakokemuksen omaava DI Hannu Lautamäki. Palloventtiilivalmistajien pioneereihin kuuluva Jouka on historiansa aikana toimittanut 1,5 miljoonaa venttiiliä.

Tänä päivänä tuotantotahti on 25 000 palloventtiiliä vuodessa. Hienoja lukuja 30 työntekijää työllistävälle yritykselle. – Yrityksemme sisäiset prosessit ovat hyvässä jamassa, eikä niihin ole syytä puuttua – pystymme tarpeen mukaan kaksinkertaistamaan nykyisen tuotantomme vuosivolyymin. Näihin faktoihin peilaten käytämme resurssejamme entistä enemmän myyntiin ja markkinointiin, jolla haemme 10–15 %:n vuotuista kasvua, kertoo Lautamäki.

 

http://eurometalli.com/jouka-oyn-uusi-omistuspohja-peraankuuluttaa-keskustelua-tuotekehitysta-kasvustrategioita/