Metalliteollisuuden alihankintatyöt

Asiakkaan toivomukset
Autamme oikean ratkaisun löytämisessä tuotteen valmistussuunnittelusta lähtien. Kiinnitysmitoihin ja lujuuslaskentaan perustuva suunnttelu sekä oma työkaluvalmistus takaavat edullisen yksikköhinnan.

Oma, edullinen työkaluvalmistus
Hyvän lopputuotteen edellytys on tehokas työkalun suunnittelu, valmistus, huolto ja mahdollinen muutostyö. Työkalujemme materiaali ja tekniikka on edullista suhteessa tuotteen rakenteeseen ja valmistusmäärään. Erityisesti syväveto on Joukan erityisosaamista.

Joustava valmistus
Tyypillisen osan valmistusmäärät ovat vuositasolla muutamasta tuhannesta kymmeniin tuhansiin kappaleisiin. Kunkin toimituserän koko sovitaan asiakkaan toivomuksen ja valmistuksen edullisuuden mukaan. Suoritamme sopimuksen mukaan myös tuotteiden kokoonpanot sekä muut osavalmistukset.

160 tonnin puristuksesta kiillotukseen
Joukalla on useita hydraulisia ja mekaanisia puristimia. 80 tuotantokoneemme avulla kykenemme monipuolisiin NC- ja manuaalityöstöihin sekä hiontaan ja hitsaukseen. Hoidamme tuotteen pintakäsittelyn ja suoritamme kiillotuksen täryhiomakoneillamme.

Ota yhteyttä myyntiimme.

Joukan tuoteopas

Lisätietoja Joukan palloventtiileistä ja toimilaitteista sekä erilaisista käyttökohteista. Esitteestä löydät myös tekniset mitat.