Kaksi perinteikästä Pirkanmaalaista teknologiayritystä yhdistävät voimansa

6.4.2017

5.4.2017 solmitulla kaupalla Jouka Oy:n omistava Jomaster Oy on ostanut Satron Instruments Oy:n koko osakekannan. Yhdistyessä syntyy prosessiteollisuuden venttiilien valmistukseen ja prosessien mittaamiseen erikoistunut teknologiayhtiö. Molemmilla yhtiöillä on pitkät perinteet. Satron Instrumentin juuret menevät aina 1920-luvulle saakka ja Jouka täyttää kuluvana vuonna 60-vuotta.

Yhtiöitä yhdistää saman asiakaskunnan lisäksi vahva asiakkaiden erityisvaatimusten toteuttaminen, nopeat toimitusajat ja korkea laatu. ”Yhdistymisen jälkeen voimme palvella asiakkaitamme vielä laajemmin ja paremmin sekä pystymme paremmin kehittämään yhä älykkäämpiä ratkaisuja asiakkaillemme” toteaa Jomasterin hallituksen puheenjohtaja Risto Lehtimäki.

Jouka Oy suunnittelee ja valmistaa palloventtiilejä  sekä asiakaskohtaisia erikoisventtiiliratkaisuja Ylöjärvellä noin 30 hengen voimin. Jouka valmistaa myös metallipuristeita, koneenosia ja kokoonpanoja alihankintana.

Satron Instruments suunnittelee, kehittää ja valmistaa innovatiivisia prosessi-instrumentteja ja älykkäitä mittalähettimiä teollisuuden käyttöön. Satron työllistää noin 30 henkeä Tampereella. Yhtiöllä on maailmanlaajuinen jakeluverkosto yli 30 maahan.

Lisätietoja:
Risto Lehtimäki, 040 508 3502