Jouka Oy koronatiedote 20.3.2020

20.3.2020

Arvoisat yhteistyökumppanit Jouka Oy:n toiminta jatkuu lähes normaalisti valitettavasta koronaviruksesta huolimatta. Tuotantomme pyörii lähes normaalisti ja pyrimme varmistamaan käytettävissä olevin keinoin tuotteiden saatavuuden asiakkaillemme turvataksemme omalta osin myös teidän liiketoimintanne jatkuvuuden.

Olemme ottaneet käyttöön muun muassa alla mainittuja toimia, koska meille tärkeintä on turvata työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveys sekä liiketoiminnan jatkuminen haastavana aikana.

Vierailut Joukan tehtaalla on lopetettu toistaiseksi lukuunottamatta toimintamme kannalta äärimmäisen tärkeitä vierailuja, matkustaminen kotimaassa ja ulkomailla on keskeytetty toistaiseksi, tehtaallamme noudatetaan erittäin tarkkaa käsihygieniaa sekä muutama ulkomailta palannut työntekijä on asetettu 14 vrk karanteeniin.

Edellä mainituin toimin koitamme minimoida viruksen leviämistä omalta osaltamme. Kaikista toimista huolimatta koronaviruksen vaikutukset tulevat varmasti näkymään myöhemmissä vaiheissa yhtiömme toimintaa muun muassa pidentyneinä toimitusaikoina. Pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme asian tiimoilta.

Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja tiedotamme yhteistyökumppaneitamme sekä asiakkaitamme tarpeen mukaan.

Teemu Vastamäki
Toimitusjohtaja