Uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto

30.3.2023
Uusi ERP

Joukalla on ollut perinteinen toiminnanohjausjärjestelmä käytössä jo vuosikymmeniä, mutta ohjelmiston ominaisuudet eivät vastaa enää muuttuneita nykytarpeita. Olemme päätyneet uuteen ERP-ratkaisuun, joka mahdollistaa tuottavamman toiminnan ja joka joustaa muuttuvien tarpeiden mukana. Uusi toiminnanohjausjärjestelmämme tulee olemaan kotimainen Oscar software.

Uuden toiminnanohjausjärjestelmän saamme kokonaisuudessaan käyttöön kevään aikana. Uudistuksen myötä tuotantoprosessimme kehittyvät ja tehostuvat. Useat aikaisemmin tehdyt manuaaliset prosessit väistyvät uusien automatisoitujen tieltä. Automaattisten prosessien myötä muun muassa materiaalin seuranta ja varastonhallinta paranevat. Lisäksi automaatio tarkentaa toimitusaikojamme entisestään, tehostaen luonnollisesti myös myynti-, tuotanto- ja ostoprosesseja.

Olemme päässeet jo pitkälle uuden järjestelmän käyttöönottovaiheessa. Paljon on kuitenkin vielä tehtävää, että saamme tuotannonohjausjärjestelmän täydellisesti jalkautettua kaikkiin toimintoihimme. Pyrimme siihen, että muutos tulee olemaan asiakkaidemme suuntaan mahdollisimman pieni. Huhtikuun alussa on kuitenkin odotettavissa, että muun muassa tilausten käsittelyyn saattaa tulla viivettä. Toivomme kaikilta osapuolilta kärsivällisyyttä kevään aikana.

Olemme uudistuksesta todella innoissamme, sillä uusi toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa meille entistä paremmat avaimet kestävälle kasvulle.