Alihankintamessut 26.9.-28.9.2023

18.8.2023

Syksy on pian ovella ja niin on myös Alihankintamessut 2023! Tervetuloa tapaamaan meitä jokaisena messupäivänä 26.9.-28.9.2023 Tampereen messu- ja urheilukeskuksen A-hallin tutuksi tulleelta osastolta A1231.

Julkaisemme pian uutuustuotteen (erittäin lyhyen asennusmitan erotusventtiili 3″ lähettimille), johon pääsee tutustumaan ensimmäistä kertaa messuosastollamme.

KUTSU: Tapahtumaan on vapaa pääsy kutsun linkistä rekisteröityneille kävijöille. Sähköisen kutsun voi ladata tästä linkistä.

Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

Alihankinta-tapahtuman teema vuonna 2023 on Globally Local.

Tutustu Alihankinta-messuihin tarkemmin tästä.