Joukan kesäsulku kesällä 2024

30.4.2024

Tehtaamme on suljettu vuosittaisen kesäsulun aikana 15.7.-28.7.2024. Tänä aikana tuotantomme pysähtyy kokonaan, mikä tarkoittaa, että emme valmista tuotteita emmekä lähetä toimituksia varastoltamme. Pyydämme huomioimaan sulun tilauksia suunnitellessa. Mikäli vielä on tarpeita tilauksille ennen kesäkulkua, pyydämme olemaan pian yhteydessä myyntiimme. 

Vaikka tehdas on suljettu, myyntimme päivystää normaalin aikataulun mukaisesti, arkisin klo 8-16. Päivystykseen voi olla yhteydessä tilauksiin ja toimituksiin liittyvissä asioissa sähköpostitse tai puhelimitse koko sulun ajan.

Kesä on aikaa uudistumiselle ja rentoutumiselle. Toivomme, että myös te, asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, otatte aikaa itsellenne ja nautitte kesäpäivistä, olipa kyseessä sitten rauhalliset hetket luonnossa tai ansaitut lomamatkat perheen ja ystävien kanssa.

Kiitämme ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä kesäsulun aikana.


Kesäpäivystyksen yhteystiedot

Kesäsulun aikana myyntimme palvelee normaalisti arkisin klo 8-16.

Viikot 29 ja 30, 15.7-28.7.2024
(03) 359 7500
info@jouka.fi