Tutustu uusiin Jouka Vetyventtiileihin

18.10.2024

Turvallisuutta ja tehokkuutta vedyn käsittelyyn

Meillä on ilo esitellä uusin tuotteemme, Joukan Vetyventtiili, joka tuo turvallisuutta ja tehokkuutta vedyn käsittelyyn. Uutuus venttiilimme esitellään ensimmäistä kertaa tulevan viikon Energiamessuilla. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan.

Turvallisuus etusijalla

Vedyn käsittely vaatii erityistä huolellisuutta sen pienen molekyylikoon ja korkean palamisriskin vuoksi. Jouka Vetyventtiilit on suunniteltu erityisesti näitä haasteita silmällä pitäen. Venttiiliemme tiiviys ja kestävyys varmistavat, että vety pysyy hallinnassa kaikissa olosuhteissa. Venttiilin antistaattinen rakenne ja koneistettu runko varmistavat luotettavan toiminnan vaativissa olosuhteissa.

Suunnittelulla varmuutta

Jouka Vetyventtiilin saumaton rakenne ja oikeat tiivistevalinnat estävät vuodot sekä takaavat pitkäaikaisen ja luotettavan käytön. Venttiilin kompakti ja kestävä rakenne tekee siitä ihanteellisen valinnan sovelluksiin, joissa vedyn turvallinen käsittely on keskeisessä roolissa. Venttiilin materiaalina on haponkestävä teräs (EN 1.4404). Joukan Vetyventtiilit valmistetaan painelaitedirektiivin PED 2014/68/EU Module A2 mukaan.


Tervetuloa tapaamaan meitä Energiamessuilla

Olemme innoissamme saadessamme esitellä uuden Vetyventtiilin Tampereen Energiamessuilla 22.-24.10.2024.  Löydät meidät Energiamessujen osastolta A510. Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, miten voimme ratkaista juuri teidän sovelluksen haasteet ja miten venttiilimme voivat parantaa teidän prosessejanne.

Ohjelmaa osastollamme
Joka päivä klo 14.00 kerromme venttiilivalmistajan roolista luotettavana yhteistyökumppanina, puhujana myyntipäällikkömme Lauri Kimari. Tarjolla kahvia ja mukava arvonta.