MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, VIENTI

Oletko omimmillasi kansainvälisillä pelikentillä ja teknisen vientimyynnin parissa, mutta et myöskään vierasta kaupankäyntiä kotimaan markkinoilla? Meillä Joukalla on nyt tarjolla avainpelaajan rooli maailmanluokan venttiiliosaajan palveluksessa. Tule rakentamaan menestystä kanssamme ja vauhdittamaan suomalaisen osaamisen vientiä maailmalle!

Myyntipäällikkö, vienti

Myyntipäällikkönä vahvistat myynti- ja asiakkuustiimiämme ja olet vahvassa roolissa venttiiliratkaisujemme myynnin kasvun ja jälleenmyyjäverkoston rakentamisessa erityisesti Euroopan markkinoilla. Tuotteitamme viedään tälläkin hetkellä maailmalle, mutta tyypillisesti osana nykyisten asiakkaidemme projekti- tai laitetoimituksia. Näemme vientimarkkinassa merkittävän kasvupotentiaalin esimerkiksi prosessi-, kemia-, paperi- ja selluteollisuuden kuin meriteollisuudessa sekä koneen- ja ajoneuvorakentajien tarpeissa. Päästäksesi sisään yritykseemme ja tuotteisiimme työsi painopiste on aluksi kotimaan myynnissä ja uusasiakashankinnan lisäksi saat vastuullesi nimettyjä nykyisiä asiakkaitamme. Perehtymisvaiheen jälkeen työsi painopiste siirtyy vientimyyntiin ja jälleenmyyntiverkoston rakentamiseen. Työ edellyttää noin 50-80 matkapäivää vuodessa sekä Suomessa että ulkomailla. Raportoit tehtävässä suoraan toimitusjohtajallemme.

Toimenkuvaasi liittyviä työtehtäviä:

 • Osallistuminen vientimyyntistrategian luomiseen yhteistyössä johdon kanssa
 • Vientimahdollisuuksien kartoittaminen ja markkina-analyysien tekeminen
 • Myyntitoiminnan suunnittelu asetettujen tavoitteiden saavuttamista tukemaan
 • Uusien potentiaalisten jälleenmyyjien kartoittaminen ja sopimussuhteiden luominen
 • Menestysedellytysten luominen jälleenmyyjille: tuoteratkaisujen perehdyttäminen, teknisen tuen ja myynninedistämismateriaalien organisointi
 • Olemassa olevien Jälleenmyyjäsuhteiden hallinta ja kehittäminen
 • Merkittäviin asiakastapaamisiin ja myyntitilanteisiin osallistuminen jälleenmyyjien tukena
 • Tarjousten laatiminen ja esittely asiakkaille
 • Neuvottelut hinnoista, toimitusehdoista ja muista kaupallisista ehdoista
 • Uusasiakashankinta ja asiakkuuksien hallinta Suomessa
 • Aktiivinen yhteistyö eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
 • Raportointi myynnin tuloksista

Edellytämme sinulta teknistä tai kaupallisen alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta kansainvälisestä teollisuuden ratkaisu- tai projektimyynnistä. Olet rakentanut pitkäjänteisesti ja innovatiivisesti niin olemassa olevia asiakassuhteita kuin avannut uusiakin. Arvostamme mahdollista kokemustasi jälleenmyyjäyhteistyön rakentamisesta. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla ymmärrystä ja kiinnostusta teknisiin ratkaisuihin sekä valmiutta käsitellä kaupallisia kokonaisuuksia asiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa. Suomen kielen lisäksi kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Tehtävä edellyttää luonnollisesti myös matkustusvalmiutta sekä ulkomailla että kotimaassa.

Henkilönä omaat hyvät organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tartut toimeen proaktiivisesti ja systemaattisesti. Onnistuneet ja hyvin loppuun asti saatetut myyntiprojektit ovat sinulle kunnia-asia. Kykenet hoitamaan tehtäviäsi itsenäisesti ja hallitset useita projekteja samanaikaisesti. Seuraat kehitystä ja tuot mielelläsi ideoita ja ratkaisuja vastuualueellesi.

Miksi kannattaa hakea juuri meille? Meiltä löytyy maailmanluokan venttiiliosaamista, olemme verkostoituneet hyvin alan toimijoihin ja lisäksi meillä on oma tuotekehitys. Pääset työskentelemään alan johtavien tuotteiden parissa ja rakentamaan yrityksemme vientiä ja kansainvälisiä asiakassuhteita osaamisellasi. Meillä mahdollisuus työskennellä osittain etänä, mutta näkisimme sinua mielellään myös toimistollamme Ylöjärvellä. Tartu tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

 Henkilöstöetujamme:

 • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
 • Työkykyvakuutus
 • Normaalia kattavampi työterveyshuolto

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Tai hae työtehtävään suoraan alla olevaa nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Joukan tuoteopas

Lisätietoja Joukan palloventtiileistä ja toimilaitteista sekä erilaisista käyttökohteista. Esitteestä löydät myös tekniset mitat.