Talousassistentti

Nykyisen Talousassistenttimme lähtiessä jatko-opiskelemaan haemme nyt Sinua nuorekkaaseen tiimiimme talousassistentin monipuolisiin tehtäviin. 

Aktiivinen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on erittäin tärkeää ja sosiaalisena ihmisenä tämä on sinulle luontaista. Asiakaspalvelulähtöisyys, myyntihenkisyys ja vuorovaikutustaidot ovat myös tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistumiseen. Odotamme sinulta ”Can Do-asennetta”, soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, ymmärrystä myynti- ja hankintaprosessista, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa ja kykyä käyttää nykyaikaisia ohjelmistoja ja tietotekniikkaa. Joukalla sinua odottaa monipuolinen työtehtävä, joka vaatii järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä sekä oma-aloitteista työotetta.

Pääasialliset tehtäväsi koostuvat myynti- ja ostotilausten käsittelyistä, tuonti- ja vientiasiakirjojen käsittelyistä, osto- ja myyntireskontrien hoidosta sekä muista monipuolisista konttori- ja taloushallinnon tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn matalan hierarkian omaavassa ja suoraviivaisessa organisaatiossa. Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä ja yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan. Meille henkilöstön viihtyvyys ja kannustava ilmapiiri ovat avaintekijöitä työntekijän henkilökohtaisen onnistumisen sekä yrityksen menestymisen kannalta.

Tunnistatko itsesi ja Sinulle soveltuvan tehtävän? Hae tehtävään ja käsittelemme hakemuksesi pikimmiten! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 10.9.2022.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Petri Mikkonen, Talous- ja HR-päällikkö, +358 40 5488466. Häneen voit olla yhteydessä:

ma 22.8. ja ti 23.8. klo 15.00-17.00

ma 29.8. ja ti 30.8. klo 15.00-17.00

ma 5.9. ja ti 6.9. klo 15.00-17.00.

ValtaGroup Oy tukee asiakasyrityksen Jouka Oy:n rekrytointia ja vastaa rekrytoinnin läpiviennistä ja hakemusten käsittelystä. Yhteyshenkilö ValtaGroupissa Satu Kivekäs, satu.kivekas@valtagroup.fi, 040 139 9993. Haku alkaa 19. elokuuta 2022 ja päättyy 10. syyskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: vakituinen