Tiedote, Joulukuu 2015

2.5.2016

Jouka Oy:n koko osakekanta on myyty uusille omistajille. Yrityksen aikaisemmat omistajat Jorma Määttänen ja Arho Paananen siirtyvät vuoden 2016 alusta ansaituille eläkepäiville. Koko muu henkilöstö jatkaa yhtiön palveluksessa normaalisti.

Yhtiön kuudessakymmenessä vuodessa rakennettu joustava palveluasenne ja korkea laatu tulevat olemaan keskiössä myös jatkossa. Uusilla voimilla tähdätään myös tekemään kuusikymppisestä nuorukaisesta voimakkaasti kasvava yhtiö.

Uudet omistajat ovat pirkanmaalaisia kokeneita teollisuus- ja liike-elämän vaikuttajia, jotka tuovat Joukaan yli 250 vuotta yhteistä liike-elämän kokemusta. Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty DI Hannu Lautamäki, joka myöskin kuuluu yhtiön omistajiin.

Vahvasti perinteitä kunnioittaen, joustavasti asiakkaista huolehtien ja korkeaa laatua ylläpitäen,

Jouka Oy:n uusi johto,

Hannu Lautamäki                                        Risto Lehtimäki
toimitusjohtaja                                              hallituksen puheenjohtaja

Haikeina hyvästä yhteistyöstä kiittäen Jouka Oy:n vanha johto

Jorma Määttänen                                       Arho Paananen