Jouka – suomalainen venttiilivalmistaja

Vuonna 1957 toimintansa aloittanut Jouka on pitkän linjan suomalainen venttiilivalmistaja. Meidät tunnetaan ensiluokkaisista palloventtiilituotteistamme, joille on myönnetty kotimaisuuden osoitukseksi arvostettu Avainlippu-merkki.

Perustamisestamme asti olemme sijainneet Pirkanmaalla, vuodesta 2006 toimintamme on keskittynyt Ylöjärvelle. Alueella meitä tukee paikallisten alihankkijoiden verkosto, mikä taas mahdollistaa vieläkin ketterämmän palvelun omille asiakkaillemme.

Ja juuri ketteryys on meidän vahvuutemme. Kompaktina, yhteensä noin 30 henkeä työllistävänä venttiilivalmistajana kykenemme tarjoamaan pyydettyjä ratkaisuja ja täyttämään vaativampiakin tarpeita nopeasti ja joustavasti. Valmistamme ongelmitta pienemmätkin sarjat ja räätälöimme tuotteet asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Laadusta ja asiakastyytyväisyydestä tinkimättä

Valmistamme venttiileitä muun muassa alumiinista, sillä alumiininen venttiili on edullinen, kevyt ja helposti huollettava. Lisäksi tuotamme venttiileitä myös asiakkaidemme tarpeiden pohjalta erilaisista erikoismateriaaleista, kuten ruostumattomasta-, haponkestävästä-, titaani- ja Duplex-teräksestä tai kovakromattuna.

Joukan venttiilit tarjoavat satoja erilaisia mahdollisuuksia. Ne voidaan varustaa erilaisilla säätö-, valvonta-, lukitus- ja käyttölaitteilla.

Kehitämme venttiileitä myös edelleen saamamme asiakaspalautteen perusteella. Tämän ansiosta ne kestävät ja ovat luotettava osa asiakkaan prosessia. Kaksi asiaa, joista emme koskaan haluakaan tinkiä, ovat palloventtiiliemme korkea laatu ja asiakkaidemme korkea tyytyväisyys.

Kun kyse on venttiileistä, älä epäröi kääntyä meidän puoleemme!

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@jouka.fi

Joukan tuoteopas

Lisätietoja Joukan palloventtiileistä ja toimilaitteista sekä erilaisista käyttökohteista. Esitteestä löydät myös tekniset mitat.